1. See on näidend.
Tegelikult isegi kaks erinevat näidendit, mida mängitakse praegu Londonis Palace’i teatris.

2. 19 aastat hiljem
Lugu ei tiirle ainult Harry, vaid ka tema poja Albuse ümber, kes esimest aastat Sigatüüka võluritekoolis käib ning kel pole lihtne kuulsa isa varjus elada.

3. Lugu
“Neetud laps” lugu saab alguse raudteejaamast, kus Albus Sigatüüka ekspressrongile läheb. Tema isa Harry Potter on kolme lapse isa ja ületöötanud ametnik Võlukunsti ministeeriumis. Samal ajal kui Harry üritab minevikuvarjudega võidelda, maadleb poeg perekonna taagaga. Nad mõlemad õpivad, et mõnikord saabub süngus ootamatutest kohtadest.

4. Uued tegelased
Kuigi paljud täiskasvanud on samad, kes Potteri-lugudest noortena tuttavad, leidub loos ka uusi nimesid.

5. Autorid
J.K. Rowling ei kirjutanud teost üksinda, vaid teda aitasid režissöör John Tiffany ja näitekirjanik Jack Thorne, kes aitasid lugu arendada. Thorne kirjutaski lõviosa teosest.

6. Tunnustus
Lavastus on kriitikutelt taevani kiita saanud, seega on arvatavasti tegu hea lugemisega.

7. Ainult Londonis
Etendust ei saa hetkel näha mitte kuskil mujal kui vaid Londonis, kuigi räägitakse, et ka Broadway soovib näidendi lavale tuua ning Warner Bros kinolinale.

8. Mida raamatust ei saa
Kuna tegu on näidendiga, siis ei sisalda see kõiki detaile, mida näeb laval: karjääriloov etteaste Anthony Boyle’ilt ning Imogen Heapi muusika. Teadmiseks, et elusaid öökulle etenduses pärast pikka vaagimist siiski kasutada ei otsustatud.