1. Näed piltide peal rõõsa ja värske välja

Pole mingit kahtlust, et joogised inimesed end pisut atraktiivsemna tunnevad, kui, ütleme, järgmisel hommikul või ükskõik millisel hommikul. Kuid alkoholirohkel jaaniõhtul tehtdu pildid peegeldavad siiski tõde: purjus inimestel on pahatihti silmad pahupidi, kõhud punnis ja mis kõik veel. Kained inimesed ei näe fotodel ehk nii metsikult lõbusad välja, aga vähemalt pole vaja hiljem piinlikkust tunda.

2. Sinu eest hoolitseti hästi

Kaine autojuht on kogu seltskonna imetlusobjekt. "Oh sa vaesekene, sina ei saagi ennast täna kinni tõmmata nagu tinavile. Võta siis vähemalt süüa!" Ehk siis: kaine autojuhina võid kindel olla, et sinu eest hästi hoolitsetakse ning poputamist saab tunda ka nende kaastundlike kaaskodanike poolt, keda sa otseselt sõidutama ei pea.

3. Olid kogu kamba boss

Autovõtmed teevad kainekast purjus seltskonnas automaatselt karjajuhi. Kui sina tahad minna, siis peavad teised järgnema või maha jääma. Lihtne!

4. Ehk päästsid mõned elud?

Number üks põhjus täna ennast hästi tunda on see, et sinusugused inimesed päästavad elusid. Aitäh Sulle!

5. Hoidsid raha kokku

Alkohol on kulukas, ent samas kulurida, mille sina said oma eelarvest maha kriipsutada. Olenevalt seltskonnast said tõenöoliselt ka hästi kostitatud ja kui olid nutikas, siis maksti sulle ka kütuseraha kinni. Põhimõtteliselt võisid jaanipäeval omadega isegi plussi jääda, hea enesetunne pealekauba!

6. Tervitasid politseinikku nagu vana semu

On olukordi, mil politseinikku nähes suu naerule läheb. Neid kordi pole palju, aga jaaniõhtul kainena roolis olles võib seda mõnusat tunnet kogeda küll. 

7. Ei mingit pohmelli

Kas seda peab üldse välja ütlema? Samal ajal kui kõik teised virelevad oma vaevlevate maksade küljes ja näevad nagu kustunud jaaniussikesed, särad sina nagu äsjapuhkenud sõnajalaõis.