1. Suur kevadpuhastus

Tihti põletab koristamine rohkemgi kaloreid kui ühe rühmatreeningu tegemine või pikamaa jooksmine. Et end kevadehakul eriti mõnusalt tunda, vabane vanadest tolmu koguvatest asjadest ning sea end mõnusalt oma pesas sisse. Sorteeri näiteks riideid ning vii vanad taaskasutuskeskusesse.

2. Vaata välja matka- või rabarada

Selleks, et esimesed päikesekiired su nägu saaksid paitada ning keha kaugeks jäänud D-vitamiiniga taastutvust teha, võta ette üks mõnus rännak. Eestimaa on ilus ja lai ning metsi ja käike, mida avastada on küll ja küll.

3. Pane valmis piknikukorv

Igati tore oleks korraldada üks meeldejääv piknik oma sõprade, pere või iseendaga, et tähistada aasta kõige ilusama aastaaja algust. Täida korvike kõige hea ja paremaga ning tee hingele ning meelel üks pikk pai.

4. Külasta loomaaeda

Tallinna Loomaias toimub kevadehakul lausa teine ärkamine. Mine vaata oma vanu lemmikuid ning tee tutvust uute asukatega. Igati tore koht, kust veeta aega pere, sõprade ning iseenda seltsis.

5. Külasta välikohvikut

Kohe kui päike pilve tagant välja kiikab, avavad paljud restoranid ning kohvikud oma väliterrassid. Saa kokku sõpradega või jaluta koos kallimaga, naudi tassi kohvi ja tükki head kooki ning nautige teineteise seltskonda.

Mõnusat kevade algust!