Basset

Need kurvad silmad, pikad kõrvad, lai kere ja lühikesed jalad pole ainsad, mille poolest basset tuntud on. Tal on kurjakuulutav ja tüütu ulg ning valikuline kuulmine, mis tähendab, et ta teeb oma perenaise/-mehe käske mitte kuulma. Õnneks meeldivad bassetile väga lapsed, ta on rahulik ning saab omaette hästi hakkama.

Iiri setter

See punane tuulepea on muretu ja energiline, kuid samuti kangekaelne ja kasvatamatu, sest teda ongi väga raske taltsutada. Lõbusad setterid on tõelised kutsikad isegi täiskasvanuna ning neile meeldib väga mängida ja ringi joosta. Seetõttu peab omanik suutma selle looma meeletut energiakulu optimeerida. Ning kannatama välja selle, et käskudele allumine on pigem erand kui reegel.

Weimari linnukoer

Nagu nimigi ütleb, on tegu jahikoeraga, kes ei mõtle muust kui saaklooma püüdmisest. Talle ei meeldi olla üksinda ja tal puudub “väljalülitamisvõimalus” — oma tähelepanuvajaduses on weimarlane väga tüütu. Seega mitte kõige parem valik perekonnale, mille absoluutselt igal liikmel pole pidevalt aega temaga tegeleda.

Mops

Mopsid on sõbralikud, nunnud ja naljakad, kuid väga juhmid. Neid motiveerib üknses toit — nad on üliosavad kerjused, kelle pilk on vastupandamatu, seega kõik võimalikud kombed saab talle hädavaevu vaid snäkkide abil selgeks teha. Ning jääda lootma, et talle midagi meelde ka jääb.

Chihuahua

Ametlikult kõikidest tõugudest kõige rumalam koer — tal on väike keha, aga hiiglaslik iseloom, meeletu tähelepanuvajadus ja võime kiinduda vaid ühte pereliikmesse korraga. Põhjus, miks nad on ajapikku nõnda taipamatuks kujunenud, on kuna nende perenaised/-mehed lasevad neil teha absoluutselt kõike, mis pähe tuleb.