Parima sõbra õde postitas Twitterisse kuvatõmmised kahe poisi vahelisest vestlusest. Praeguseks on kõnealusel säutsul kümneid tuhandeid vastuseid.

Kasutaja @paleveil kirjutas järgmist: "See vestlus mu venna ja ta parima sõbra vahel on südantsoojendav! Ja nad on vaid 13-aastased!"

Tüdruk, kel on Twitteris üle 14 000 jälgija lisas: "Ma olen tegelikult nii uhke oma venna üle!"

Buzzfeedi andmeil ei pannud õde kirja poiste nimesid, et siiski nende identiteeti kaitsta, samuti küsis ta poistelt kirjavahetuse postitamiseks luba.

Sõnumid kulgevad järgmiselt:

Poiss: "Ma pean sulle midagi rääkima, olen väga endast väljas."
Parim sõber: "Mis toimub, kas tahad, et helistan sulle?"
Poiss: "Ei, mu vanemad on minuga samas toas, see on isiklik teema."
Sõber: "Mis siis on?"
Poiss: "Ma räägin seda ainult sulle ja palun, et sa ei räägiks seda edasi. Ma usaldan sind. Asi on selles, et ma tunnen end teistest erinevalt.

Ma ei oska seda seletada, aga see tunne pole hea. Ma ei tunne samamoodi huvi tüdrukute vastu, nagu teised poisid tunnevad, see pole ju normaalne?

Ma tahan, et sa mu sõber edasi oleksid... Sest mulle meeldivad teised poisid nagu poistele tavaliselt tüdrukud. Ma olen imelik ja see tunne on nii paha.

Mulle meeldivad poisid. Mul on seda piinlik tunnistada, kuid see on mu saladus ja ma kartsin nii väga seda sulle rääkida. Sa oled mu parim sõber ja ma ei taha, et sa arvaksid, et ma olen imelik..."

Sõber: "Me oleme kolm aastat sõbrad olnud ja mul on hea meel, et seda mulle rääkisid. Keda kurat huvitab, mida teised arvavad? Sa oled lahe inimene ja mul on hea meel, et sa oled mu parim sõber. Ära häbene, sest siin ei ole millegi üle piinlikust vaja tunda.

Sinu sõbrana jään ma su kõrvale. Homoseksuaalsuses pole miskit halba, mu sõber!"