1. Ei muretse teiste arvamuse pärast.
Kui otsid pidevalt teiste heakskiitu, ei pälvi sa seda kunagi, kuid elad igavesti rahulolematuna.

2. Ei ela minevikus.
Kuigi mälestustel on elus oluline koht, ei maksa käia minevikuasjades sobramas rohkem kui eluks hädavajalik: õnnelik inimene ei looda, et vanad head ajad tulevad tagasi, sest see on võimatu. Elada tuleb nüüd ja praegu.

3. Ei otsi inimestes halba.
Keegi pole täiuslik - keskenduda tuleb inimeste headele, mitte halbadele omadustele. Seda ka enda puhul.

4. Ei topi oma nina teiste asjadesse.
Kas piilud salaja naabri akendesse või luurad netis kallima endise armastatu järgi? See on mürgine tegevus, mis tuleb kohe järele jätta!

5. Ei võrdle oma elu teiste omaga.
Sa ei tea iialgi, mis teiste elus tegelikult toimub, seega lõpeta enese alaväärsena tundmine, eriti kui võrdlusmoment tekib sotsiaalmeedia vahendusel. Mõtle parem sellele, mis sinu elus tänuväärselt hästi on ja lõpeta virisemine.

6. Ei süüdista end oma vigades.
Õnnelik inimene saab aru, et kõik unistused ei saagi täituda ning lõpetab enese süüdistamise, kui elu läheb teisiti, kui kunagi plaanitud. Ei tasu süüdistada ka teisi: elul on oma tee, anna lihtsalt endast parim.

7. Ei kanna vimma.
Pahameel on nagu kivi, mida kaasas kannad. Inimesed, kes on sulle halba teinud, tuleb endast võimalusel eemal hoida, kuid tuleb õppima andestama - nii avame end õnnele.

8. Ei püsi olukorras, mis neid hävitab.
Pühendumine ja truudus on imelised omadused, ent mitte siis, kui see tuleb inimese väärikuse ja heaolu arvelt. Pahad suhted, pahad tööandjad, pahad tuttavad - need kõik tuleks võimalusel maha jätta.

9. Ei süüdista end minevikus.
Tunnista oma vigu, ent võta vastutus, et need olevikus heaks teha. Kui oled oma veast õppinud, siis sa ei ole enam sama inimene, kes olid siis - oled parem.

10. Ei valeta enesele.
Tõele on raske näkku vaadata, ent seda tuleb teha, isegi kui paljastusega kaasneb valu, viha ja hirm. Kõige väärtuslikumad kogemused elus on väärt valu ja pingutust, mida need nõuavad. Sest lõppude lõpuks: õnn ei ole pelgalt kergendustunne või elukestev mugavus, vaid tähendusrikas ja hingest elatud elu.