Tänasel päeval, mil elektrooniline muusika on tugevalt tunginud peavoolu, on järjest rock-kontserdid asendumas tantsupidudega. Üheks populaarseimaks tantsumuusika stiiliks on kujunenud house, mille eripärast vormi Billy Kenny esindab.

Noore produtsendi muusika kubiseb minimalismist, kuid on vürtsitatud sumedate bassikäikudega. Billy Kenny pärineb Inglismaalt, kuid tegutseb hetkel aktiivselt Saksamaal, olles üks plaadifirma "This Ain't Bristol" eestvedajateks. Lisaks sellele avaldas ta hiljuti loo "I Operate" Ameerika kultusleibeli, Dirtybirdi alt.

Billy Kenny on pälvinud toetust oma skeene muusikute seas ning on nüüdseks esinenud ka Dubais ning Lõuna-Aafrika vabariigis. Hiljuti lõppes ka tema Ameerika tuur.

Billy Kenny toob Tallinnasse üritustesari Eksistants, mis on siiani Pärnus keskendunud peamiselt räpp-muusika üritustele. Aastate jooksul on Eksistantsist kujunenud suvepealinna üks omanäolisemaid alternatiivmuusika üritusi. Tallinnas plaanitakse aga tutvustada inimestele midagi teistsugust - sellest ka house-muusika suund.

Billy Kenny astub Sinilinnus üles 23. mail. Uksed avatakse kell 23:00 ning pidu aitavad soojendada kodumaised DJ'd Kevin Park, Hurmet Ilus, Armukahur ning Merimell.