Õudusfilmi ja trilleri žanril balansseeriv linateos räägib salastatud söömaorgiatele kogunevatest rikastest elunautlejatest, kellele pakub inimliha söömine ülimat naudingut. Kahtlast äri hakkab lähemalt uurima noor ajakirjanik, kes lõpuks leiab end ise valiku ees, kas süüa teist inimest või saada sööduks teiste poolt.

Festivali juhi Maria Reinupi sõnul võrdub ühe Euroopa kvaliteetfilmi maailmaesilinastus väikeses Haapsalus väikese imega ja annab kinnitust faktile, et rahvusvahelised levi- ning tootjafirmad usaldavad HÕFFi juba sedavõrd, et siin oma filme esimest korda publikule näidata. Hispaania õudusfilmid on viimastel aastatel tõusnud väga kõrgele tasemele ning neid peetakse maailma kino ühtedeks parimatest.

Enne seanssi toimub põnev õhtusöök, kus kõik toidud on inspireeritud erinevatest õudusfilmidest. Inimliha siiski ei pakuta.

Maailmaesilinastusele eelneb veel üks esilinastus - seanss algab Mart Sanderi lühidokumentaalfilmiga "Hirmu Faktor". See üritab lahti mõtestada seda, miks inimesed vabatahtlikult ühte negatiivsematest emotsioonidest - hirmu - naudivad ning otsivad.