Super Hot Cosmos Blues Band lendas eesti muusika orbiidile looga "Maybe-Maybe", millega saavutati 2014. aastal Eesti Laulu konkursil auväärne teine koht. Samal aastal ilmus ka SHCBB esimene kauamängiv "Countdown to Jesus".

Kõrge lennuga album oli nädalaid tipus nii R2, Apollo kui Laseringi plaadimüügi edetabelites. R2 aastahiti tabelis tõid lood "God is Good" ja "Maybe Maybe" 2014. aastal koju kõrged positsioonid 36. ja 12. Lisaks pärjati bänd R2 Aastahitt 2014 Galal "R2 toimetuse lemmik" tiitliga. See pole veel kõik! Eesti muusikaauhindade galal 2015 oli SHCBB nomineeritud tervelt neljas kategoorias: aasta album, aasta ansambel, aasta debüütalbum ning aasta rock-album.

Viimasel ajal on bänd tuuritanud mööda Eestit populaarse kontsertetendusega "Ma olen Ivo Linna". Pealinna publiku ette pole Tartust pärit Super Hot Cosmos Blues Band aga ammu sattunud ja ilmselt tükil ajal enam ei satugi, sest SHCBB maabub varsti stuudios, et tegutseda uue materjali kallal.

Homme Rock Cafes toimuv kontsert on suurepärane võimalus kõigile kuulajatele, et nautida Super Hot Cosmos Blues Bandi oma alternatiivses salapäras ja headuses. Kuuleme ja näeme, mis on varjul tähtedes aastaks 2016, homseks lubab tähtede seis igaljuhul tugevat metoriidisadu ja bluusipidu Rock Cafes!