Elektroonilise muusika kontserdil esineb Hans W. Koch Saksamaalt, kes toob kuulajateni kolm ettekannet sülearvutitele, mobiiltelefonidele ja mikrofonile.

„Esimesele etteastele „Benchmark consort“ võivad kõik soovijad lausa ise tulla ja esineda koos oma sülearvutiga moodustades elektroonilise orkestri,“ lisas Nukk. „Cellular sound esitusel saab kuulata aga imelisi helielamusi, mille loovad koos klaverikeeled ja mobiilivibratsioon.“

Antoine Schmitt ja Jean-Jacques Birgé etendavad nutijänestele loodud ooperit „Nabaz'mob“. Lavale astuvad 100 Nabaztagi jänest, kes traadita interneti abil kannavad ette heli, valguse ja liigutustega elektroonilise ooperi.

Nabatag on 23 cm kõrge ja 418 g kaaluv jänes, kes läbi wi-fi võrgu suhtleb hääle, valguse ja kõrvaliigutuste abil. Schmitt ja Birgé on teinud kaubandulikust esemest kunstiteose, mis koosneb koreograafilistest kõrvaliigutustest, valgusemängust ja jäneste elektroonilisest helist. See on ehitatud viivitusele, kordusele ja reeglite hülgamisele. Nabaz’mob seab küsimuse alla koos töötamise, organiseerituse, käsuliini ja kontrollmehhanismide toimevõime. Kõik jänesed mängivad ühte partituuri, kuid erineva viivitusega 0-10 sekundini, mille tulemuseks on audiovisuaalsed vood, mitte ootuspärane täpsus ja sünkroonsus.

Hans W. Koch võitis 2008. aastal ja Antoine Schmitt ja Jean-Jacques Birgé 2009. aastal auhinna Ars Electronica festivalil digitaalse muusika kategoorias.