Trumm lööb bassi käima!
Eesti drum'n'bass on väga kõval tasemel! Seda kinnitavad spetsialistid üle maailma.
Järelikult on kätte jõudnud maailma d'n'b tipphetk ja seda siinsamas Eestis! Reedel näeb ilmavalgust uus püha lapsuke: EESTI DRUM´N´BASS vol.3 kogumik! Loomulikult ei toimu see tolmuses õhkkonnas, igavate kõnede taustal.
Rotermanni Prooviveskis läheb mölluks, millist sellel kontinendil harva ette tuleb! Uuri siit.

Lennukitehases murtakse vaikus
Kaks päeva ja kaks ööd lüüakse Mulgimaa pealinnas kitarre kärisema. Käima läheb Tehaserock 2009!
Eestimaa parimad rockipojad kogunevad vanasse lennukitehasesse ning lasevad tööstusromantilises hoones kõlada 15 bändil kuuest Eestimaa linnast.
Teiste hulgas Vennaskond, Terminaator ja Nyrok City. Eriti meeldiv on teatada, et festivali pilet maksab sama palju kui mõne teise ürituse õlu! Vaata siit.

Disainerite armee ründab!
Kui on soovi soetada endale või kingituseks mõni originaalne ese, mida pole "leidnud" järjekordsest ostukeskusest, siis loe järgnevat.
Kultuuritehas Polymeri fuajees toimub laupäeval disainilaat "Kuuseke" 2.
Huvilise nina ette laotavad oma stiilse ja isikupärase töö tulemused tervelt 30 noort disainerit! Lubatakse veel etendust ja kontserti. Mida veel tahta? Uuri lähemalt siit.

Vii oma pohmakas laadale
Pühapäeval toimub siinpool sood midagi täiesti uut. Alternatiivmuusikaklubi Korteri ruumides avatakse Pohmalaat! Esimesele sajale külastajale antakse tasuta külm õlu pihku ja suunatakse hellalt lamamistooli puhkama.
Väsinud pühapäevalisele lastakse kerget muusikat, näidatakse filmikest ning tehakse pohmanalja. Boonusena toimub vedelejate rõõmuks Winny Puhhi "Peegelpõranda" video esmaesitlus! Uuri siit.

Värvilist nädalavahetust!