Motomürin lõunast
Juba seitsmendat korda kolivad tõsiseltvõetavad motohuvilised märtsikuus kolmeks päevaks Tartusse.
Enne motohooaja algust veedetakse nädalavahetus mootorrataste, motovarustuse ja toredate inimeste seltsis.
Jah, mürinal lüüakse käima motomess Motoexotika 2010! Kui sind panevad pead tõstma sellised sõnad nagu tsiklid, motokaubad, uued motoriided, kehamaalingud, motoklubid, motosport, ATV-d ja tätoveeringud, siis juba teadki, mida teha.
Õhtul lasevad bikerid ja muidu motomehed Püssirohukeldris rihma veelgi lõdvemaks .
Uuri Motoexotika üritusi lähemalt siit.

Töllud alustavad!
Lõpuks ometi on kauaoodatud hetk käes, kui töllud lume seljalt raputavad ja lavale ronivad!
Metsatöll esitleb oma uut kauamängivat "Äio" reedel ja laupäeval Rock Café's. Eriliseks teeb kontserdid see, et läbi aegade pikimas kavas kantakse koos RAMi meeskooriga ette nii kogu uue materjali kui ka bändi loomingu DVD-lt "Raua needmine".
Kurjad linnud oksalt kraaksuvad, et reedel ei pruugi enam kontserdile mahtudagi aga laupäevasele mürinale on veel ruumi. Laupäeval alustatakse varem ehk 16 mitte ainult noortele fännidele mõeldes, vaid ka sellepärast, et kaugeltnurga mehed saaksid kell kaheksa õhtul koju sõitma hakata.
Vaata kontserdi infot siit.

Vaata tähte oma silmaga
Esimene täieõiguslik kevadpäev ehk pühapäev lööb lisaks linnukestele ja tsiklitele lõõrituskõrid valla ka tähtedel!
Jah, "Laulud tähtedega" saatesalvestusel võib näha selliseid kohaliku hiigelsäraga staare nagu Evelyn Sepp, Kirsti Timmer, Sven Sester, Pearu Paulus ja paljusid teisi.
Kui pakub huvi, kuidas poliitikute ja muude oluliste tegelaste talvepimeduses harjutatud registrid lahti tõmmatakse, siis anna tegijaile sada raha ning jälgi mängu isiklikku pildikasti kulutamata.
Vaata infot ja osta pilet siit.

Rahavaba turg
Pühapäevad on kuulsad selle poolest, et rahasedelid on kadunud kahtlaste kassamasinate sahtlitesse ja vastu on saadud tore olemine.
ArtCafé ei taha seekord sinu finantse näha. Käibele tuleb taas vana hea natuura majandus ehk võta kaasa oma CD-d, raamatud, omalooming või mida iganes ja vaheta neid teiste asjade vastu. Hea lahkuse korral võib üht-teist ka vastu andmata saada.
Et õhtu mõnus oleks, laseb oma tunnustatult mahedatel viisidel kõlada Kirtana Rasa. Veel vaadatakse filme, ja lavale võib ka oma pilliga minna ehk üks tore kevade esimese pühapäeva õhtupoolik.
Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!