Keeno on noor briti trummi ja bassi artist, kellel ilmus äsja, 26. veebuaril teine kauamängiv "Futurist", mida autor ka Tallinnas Med Schooli peol esitleb. Keeno sai tuntuks 2013. aastal, mil ilmus tema Nocturn EP (Keeno oli siis vaid 19aastane; Toim), tema debüütalbum "Life Cycle" ilmus 2014 Med School plaadifirma alt.

Electrosoul System alustas produtsendina juba 1998. aastal ning ta on üks Venemaa kuulsamaid d'n'b produstente. Electrosoul Systemilt on ilmunud üle 50 teose, tema produkstioonist võib leida nii drum and bassi kui technot. Electrosoul System on ka üks väheseid õnnelikke, kelle lugusid on andnud välja legendaarne LTJ Bukemi plaadifirma Good Looking. Electrosoul Sytem veab edukalt oma plaadifirmat Kos.Mos Music ning raadiosaadet Phuture Beats.

MedSchool on tuntud trummi ja bassi plaadifirma Hospitali tütarleibel, mis annab välja Hosptitalist eklektilisemat muusikat. 1. aprillil on oodata 10 Years of Med School Various Artists kogumikku, millelt võib leida kokku 28 lugu.

25. märtsi 10 Years of Med School peol esinevad: Keeno (Med School/Hospital), Electrosoul System (Med School/Kos.Mos Music), Qba, To-Sha, L.Eazy, Dave Storm ja Ecstatic.