Oliver Dollar sündis Berliinis, kust alustas oma produtsendikarjääri alates 2005.aastast. Ta saavutas suurema tuntuse neli aastat tagasi looga “Doin’ Ya Thang“. Tõeline läbimurre saabus aga eelmisel aastal looga Pushing On. Oliver Dollari ja Šveitsi dj/produtsendi Jimi Julesi vahelisest koostööst sündis lugu „Pushing On“, mis jõudis mitmete muusikaedetabelite tippu, kõlas raadiojaamades üle kogu maailma ning oli 2014. a Ibiza kõige rohkem shazam´itud lugu. Eestis esineb Oliver Dollar sel neljapäeval esmakordselt.
Studio on Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas. Studio in Action sariüritus toob klubi ülemisele korrusele elektroonilise muusika tipud, legendid ja hetkel aktuaalsed artistid. Teiste seas on siin esinenud Tom Middleton, Synkro, The Timewriter, Roger Martinex, Spirit Catcher, Robert Babicz, Benji B, Funk D´ Void, Kaspar Kondrat, Gabriel Ananda, Dusky, Daniel Stefanik, Detroit Swindle ja Josh Wink.

Tänasel Studio In Action peol mängivad Studio kahel korrusel muusikat: Oliver Dollar (Ger), Mark Holmes, Dr. Philgood ja Muudu

Uksed avatakse kell 23:00