Soome lumelaudur Eero Ettala on üks lumelauamaailma suurimaid pioneere, kes on oma 15-aastase karjääri jooksul avaldanud mitmeid hullumeelseid videosid, võitnud X-Gamesi kuldmedali slopestyle-stiilis, pidanud võitlema paljude vigastustega ning seisnud kindlalt lumelauaspordi arengu eesrindel.

Pablo Filmsi ja Red Bull Media House’i koostöös valminud "Ender" heidab ausamalt kui kunagi varem pilgu lumelauduri igapäevasesse ellu ning lumelauatööstuse arengusse. “Film räägib lumelauduri karjäärist, ühe mehe sihikindlusest, kangekaelsusest ning mida nende iseloomuomadustega saavutada võib. See julgustab kõiki inimesi endasse uskuma ning püüdma oma unistusi ilma hirmuta,” kommenteerib valminud linateost Ettala ise.

Kinoseanss algab Solarise Apollo kinos kell 19:00, pärast seda suundutakse Erinevate Tubade Klubisse, kus kell 21:00 saab sporditeemalise viktoriiniga alguse Lumelauahooaja avapidu. Südaöö-paiku avab Eero Ettala lumelauahooaja traditsiooniliselt relakaga lumelaua läbi lõigates. Lavale astuvad Genka ja Pühamüristus.

Vaata filmi teaserit ülalt!