Eestlasi kõikjalt oodatakse sel laupäeval aset leidvale jaanipeole, kus pakutakse meelelahutust nii suurematele, kui pisematele. Venno Loosaare eestvedamisel korraldatakse selliseid tuntud jaanimänge nagu köie tõmbamine ja sanga surumine ning lustlikku tegevust jätkub ka lastele.

Traditsiooniliste jaanimängude kõrvale pakuvad muusikalist meelelahutust rahva lemmikud Smilers, Karl Madis & Karavan ning Karl-Erik Taukar & Band — vaata ka muusikute lõbusat videotervitust!

Ajakava:
15.00 Väravad
17.00 Jaanimängud lastele — Venno Loosaar
18.00 Karavan
18.30 Jaanimängud
19.00 Karavan
19.30 sang & köis
20.00 Karavan
20.30 sang & köis
21.00 Karl-Erik Taukar bänd
22.00 Köieveo finaal
22.30 Smilers
01.00 Lõpp

Pärast jaanipeo lõppu platsil jätkub möll Riihimäe klubides.

Külastajad saavad jaanitulele mugavalt Helskingist rongiga. Igal tunnil sõidab mõlemas suunas rong, sedasi saab ka pärast mugavalt tagasi koju. Rongiga tulijad saavad jaanitulele spetsiaalse festivali bussiga, mille peatumiskohtadeks on Riihimäe Matkakeskus, Scandic Riihimäki ja Messupuisto. Ühe suuna hinnaks on 2€.

Kes soovivad aga pikemaks jääda, siis korraldajad soovitavad majutuse Riihimäel muretseda juba varakult, sest linna on oodata palju külastajaid ning hotellid võivad olla täis. Kes soovivad telkida või kämpingutes ööbida leiavad infot Lempivaara Campingust.

Piletid on saadaval Piletilevis või Lippupalvelust. Alla 12a.(k.a.) pääsevad üritusele tasuta! Rohkem infot Facebookis.