Rabarockile on sel korral oodata 29 artisti meilt ja mujalt. Selleaastasteks peaesinejateks on drum ‘n’ bassi ja elektroonilise rocki esindaja Pendulum (AU), post punk legend Public Image Ltd. koos solist John Lydoniga (UK) ja alternatiivrocki esindav Filter (USA). Lähinaabrite poolt on esindatud Soome pop-rock ansambel Sunrise Avenue. Veel astuvad välismaistest artistidest lavale kultuslik doom-metal bänd Electric Wizard (UK), skandinaavia hard-rock ansambel Mustasch jpt.

Lisaks veel hulk kodumaiseid artiste, kellest peaesinejate ritta kerkib sel aastal Rock-Hotel, kes tuleb lavale oma 1983. aasta esikalbumiga, veel saab näha Tallinn Music Weeki peaauhinna võitjat ja Ivo Linna lemmikbändi Ewert and The Two Dragons, Rabarocki majabändi Metsatöll, täiesti uue kavaga esinevat Põlva punkrock kampa Winny Puhh, Eesti parimat meesartisti Orelipoiss jpt.

Rabarockil on tänavu kahe lava asemel kolm ning lavade paiknemine platsil on uudne, samuti on muutunud festivalialale sissepääs. Kolmandast väiksemast, ehk telgilavast saab öösel Rabarocki öölava, mistõttu ei pea öist peokohta otsima enam Järvakandi alevist vaid pidu jätkub automaatselt festivali territooriumil. Sel korral astuvad öölaval üles ansambel Apelsin ja Singer Vinger, lisa pakuvad dj MOP(Raadio 2) ning dj Erik Morna (Raadio 2).

Sel aastal on festivalil üks ja suurem telklaager. Nagu ikka saab käia Rabarocki sauna nime saanud Järvakandi saunas ja juba mitmendat korda on võimalik võimelda heviaeroobikas.

Lisaks avatakse sel aastal Rabarockil esmakordselt ka Treksi laste-ala, et festivalil oleks tore ja tervislik olla nii lastel kui ka täiskasvanutel. See on võimalus tuua oma pisipõnn tublide kasvatajate hoole alla või siis lihtsalt lasta lapsel puhata “Tudupesas”. Lisaks on lastel kasvatajate silmade all võimalik joonistada, lugeda ja mängida erinevaid käsitööna valminud mänge ning palju muud.

Laupäeva hommikul saab Järvakandi kinost väärtfilmi kino Artis, kus linastub möödunud aasta parimat muusikalne mängufilm "Müramuusika". Filmi, mis kasutas edukalt Roy Anderssoni stiilis kuiva huumorit, et rääkida lugu kuuest trummarist, kes avangard-geriljadena vallutavad oma trummidega ühe ridamaja korteri."Müramuusika" on ilmselgelt Skandinaavia 2010 aasta üks paremaid filme. Lisaks on festivalil sel aastal spetsiaalne veini- ja luuletelk.

Sel aastal on korraldatud ka inimeste viimine ja toomine festivalile selleks mõeldud eribussidega, mille eest hoolitseb Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011, mille infokeskuse eest lähevad bussid reedel Järvakanti ning toovad inimesed tagasi pühapäeval, samuti on spetsiaalsete eribusside liikumine korraldatud suunal Rapla-Järvakandi-Rapla.