Nende seas Terje Mander, kelleta ei möödu juba mitu aastat mitte ükski suur moeshow Eestis. Samuti saab näha Helen Randmäed, kes alles mõne kuu eest sai emaks ja on taas modellimõõtudes tagasi. Muide, Helen Randmäe oli Bastioni esindusmodell aastatel 2006 ja 2007.

Samuti näeme Ingrid Tõnistet, kes alustas koostööd Bastioniga modellina juba 1988aastal ja kannab pea alati presidendi vastuvõttudel Merike Pääro disainitud õhtukleite. Moeshow erikülalisteks on Heli Kraft ja Sirje Eesmaa, kes on kõigi Eesti naiste eeskujudeks. Imekaunis noor ema Heti Tulve, kellel kodus samuti väike beebi. Bastioni endised modellid Eesti Missi tiitli võitjad Mairit Saluveer ja Marilyn Poom.

Kristiina Heinmets Aigro, kes on Bastioni loovjuht ja ürituse korraldaja, räägib nii: "Bastion on Eesti toode Eesti naisele, sellest ka idee, et Eesti moodi näitaksid naised meie endi seast, mitte peenikesed noored modellid. Bastion on naiselik ja elegantne, nii ka kõik lavale astuvad modellid."

Merike Pääro lisab: "Bastion on Eesti toode, Eesti disain ja Eesti kvaliteet. Kõik valmistatakse siin koha peal ja seetõttu oleme nii kaua vastu pidanud. Mida aeg edasi, seda rohkem eelistab eestlane eestimaist toodangut igas eluvaldkonnas. Bastionil on ainult hea meel selle üle."

18 aastat tagasi avas Bastion esimese Eesti erakapitalil põhineva moefirma esinduspoe Viru tänaval. Bastioni naabriteks olid nõukogude aja tähtsaimad moefirmad Klementi ja Tallinna Moemaja. Aastal 2011 on poodidest alles vaid Bastion.