Cherry tegevjuhi Priit Tomp’i sõnul on koostöö eesmärk luua Eesti internetis
kategooria näol koht, kust on esiteks võimalik alati leida ideid põnevateks meelelahutusüritusteks ning teiseks neid kohe ka cherrylike hindadega ehk keskmiselt poole soodsamalt soetada.

Koostööpartner BändCämp hoolitseb selle eest, et pakkumisi oleks igale maistele ning tegemist kvaliteetsete artistidega.

„BändCämp on selles suhtes ideaalne partner, et nad tunnevad Eesti muusikamaailmas toimuvat läbi ja lõhki ning oma võrgustiku kaudu suudavad tuua pakkumisi, milleks seda valdkonda mittetundvad inimesed poleks võimelised,“ sõnas Tomp.

„Näeme Cherryga koostöös suurt potentsiaali, kuna neil on olemas Eesti mõistes hiiglaslik kasutajabaas inimestest, kes on huvitatud ka meelelahutuspakkumistest ning nüüdsest on olemas eraldi kategooria Cherrys, kust neid alati leida võib,“ kommenteeris värske koostöö algust BändCämpi üks vedajaid rannap">Ikevald Rannap.

Koostööd tehakse Eesti nimekaimate kontserdikorraldajate ja –paikadega. Näiteks võib leida Cherry Meelelahutuses juba praegu pileteid Rabarockile ja Rahvusooper Estoniasse.

Cherry Meelelahutusega asub koostööd tegema ka muusik ja mitmete tuntud eesti artistide mänedžer Danel Pandre. "Praegu pole Eestis internetis teist sellist kohta, mis koondaks kuulajale tavahinnast soodsamaid kvaliteetseid meelelahutuspakkumisi ja annaks artistidele võimaluse efektiivselt üritusi reklaamida ja pileteid müüa," sõnas Pandre.

Esimeseks pakkumiseks Cherry Meelelahutuses sai poole soodsam Rabarocki festivali pass, millega saab minna vaatama peaesinejat Dub FX ja ka kõiki teisi artiste.