Eesti Kunstiakadeemia paikneb kuni uue maja valmimiseni seitsmes erinevas asukohas.
Reedel, 28. mail kell 18.00 avatakse Telliskivi Loomelinnakus Eesti Kunstiakadeemia 2010. aasta magistritööde näitus. Telliskivi Loomelinnaku turuhoonesse on aga ühtse katuse alla koondatud ligi 60-ne magistrandi lõputööd enamikelt EKA erialadelt, mis pakub avalikkusele võimalust korraga tutvuda uute noorte professionaalide loominguga. Turgutust pakub spetsiaalselt näituseks üles seatud noorte skulptuuritudengite kohvik.

Telliskivi Loomelinnaku teistes hoonetes ja mitmel pool Tallinnas toimub festivali ajal ka bakalaureuste näituseid ning erialade ülevaatenäituseid.
Nii on uues SooSoo Galeriis F hoones võimalik tutvuda tekstiilidisaini ning sisearhitektuuri ja mööblidisaini erialade väljapanekutega.

29. mail kell 19.00 vallutab ERKI moeshow Vabaduse väljaku maa-aluse parkla, kus kogu etendus toimub "silent show/ disco" formaadis. Külastajatele jagatakse kõrvaklapid, millest kostub catwalki muusika, klappideta aga jääb kõrvu moedemonstratsioonile omane sigin-sagin ja melu. Pileti saab siit!

Lõputööde kõrval koondab TASE sellel aastal ka esmakordselt mitmeid EKA tudengite omaalgatuslikke kunstiprojekte.
Telliskivi turul lähevad müüki Eesti Kunstiakadeemia majast järele jäänud taiesed ja värske tudengite looming, liikuvast raamatupoest Asterisk saab osta kodu- ja välismaiste disainerite ning kunstnike trükiseid.

Portfolio Cáfe annab võimaluse esitleda oma portfooliot erinevatele kunstiprofessionaalidele ning Õhu Siiditükikoda aitab trükkida siiditrüki tegemise õpetust.

Lisaks linastuvad veel Jaak Kilmi dokumentalistika loengus valminud parimad palad ja Joonmeedia kutsub hariduse teemadel vestlema Ülo Vooglaiu.

Magistrinäitust jääb 10. juunil lõpetama Telliskivi Loomelinnakus toimuv kunstioksjon, kus enampakkumisele tulevad EKA majast pärinevad maalid ja joonistused, aga ka EKA vilistlaste teosed ja muu põnev kraam, mis vana majaga seostub.