Näitleja Elisabet Reinsalu ei valmista kunagi pettumust - kleidisaba muutub kaleidoskoopiliseks pillekaareks ja toob naeratuse näole.

Eesti kõige ilusam produtsent Triin Luhats sünnitas seitse päeva tagasi tütre ja rabas meid nädalapäevad hiljem oma võrratult glamuurse välimusega. Lisapunktid tulevad kahe patsi eest, mis mõjuvad keeruliste soengute seas väga värskendavalt!

Kolme lapse ema ja endine miss Estonia Kristiina Aigro tõestab, et väike must kleit töötab alati. Eriti, kui õlad paljad ja sulnis puna palgel. Kristiinat kroonib erakordne soeng!

Beebiootel Anni Rahula näeb oma litritega kleidis välja tõeline püss. Kas rase naine saab olla seksikas? Aga loomulikult!

Terje Telling jäi silma aga värvilise litritega kleidiga, mis kogus terve õhtu komplimente. Aplaus!

Parima naissaatejuhi tiitli endale napsanud Pille Minev oli inspiratsiooni saanud filmist "Hommikueine Tiffany juures" ja mõjus laval auhinda vastu võttes väga stiilselt.

Muusik Tanja Mihhailova ja tema sõbrannad näitavad, et värve ja julgeid lõikeid pole vaja karta. Neli naist loovad koos võimsa terviku, jäädes samal ajal kõik originaalseks.

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo treenitud keha ja päevitunud jume sobib oivaliselt sinise kleidiga. Kõik on perfektne: nude tooni kingad, kleidi pikkus ja muidugi... Tanel Veenre kõrvarõngad!

Endine miss Madli Vilsar mõjub nagu 60ndate seriaalist välja astunud kangelanna, kes on äsja võrgutanud mitu pereisa. Tõestus sellest, et seksikas saab olla ka sügavat dekolteed kandmata.

Näitleja Tiina Mälberg (vasakul) ja tema sõbranna juba märkamatuks ei jää. Kui kostüümidega on vaeva nähtud, ei jää ka tunnustus tulemata!

VAATA GALERIID: