Stig kinnitas ühemõtteliselt, et ta on hommikuinimene, mistõttu saab tema just perele putru keeta.

Ta lisas, et varem, kooliajal juba, oli ta halb kirjandikirjutaja. Tänaseks mõte jookseb väga ilusti. Muust maailmast aitab Stigil ennast välja lülitada õhtuti kõrvaklappidega klaveri taha muusikamaailma põgenemine.

14. mail toimub Alexela Kontserdimajas Stig Rästa esituses Paul McCartney ja The Beatlesi laulude õhtu. Enda ebamugavasse situatsiooni panek on enda jaoks tähtis.

Algul Stig kahtles, et ta ei saa hakkama ja ei suuda korralikult suure saali inimeste ees laulda. Pärast ühepäevast mõtlemist otsustas pakkumise ikka vastu võtta, muidu äkki enam ei pakuta...

Stigi läbi aegade üks lemmiklaule on "Goming up". Live esituses ei ole Stig Paul McCartney kontserti kuulnud. Ivo Linna, The Beatlesite guru, tunde on ta saanud juba Rock Hotelli transamehe aegadel.

McCartney on väga hea laulja, laulab väga kõrgelt. Stigile meeldib kui vabalt saab inglane esineda punases t-särgis ja keegi ei kommenteeri midagi hiljem.

14. mail on laval lisaks Stigile ka Oliver Kuusik, Ivo Linna ja Emili Jürgens. Oliver on Stigi koolivend ja kui kuskil mikrofon oli, siis ta laulis alati "Hey Jude" ja neiud sulasid koheselt.

Emiliga tuleb koos esitusele lugu, mida laulab McCartney koos Rihannaga "FourFiveSeconds". Kuna kontsert tuleb esmaspäevasel päeval, siis saavad Stgiga kaasa lüüa kõik Eesti parimad muusikud: Kaspar Kalluste, Siim Usin, Eric Kammiste, Taavi Langi, Siim Aimla, Jason Hunter, Dagmar Oja, Kaire Vilgats, Allan Järve ja Rene Puura.

Stig lubas pärast kahte lugu rääkida üllatusena järjejutu, mis tutvustab muusikuid ja peletab igavuse eemale.

Piletid müügil Piletilevis. Kingi endale ja emale ilus elamus!

Kontserti korraldab Ekspress Meedias.