„Nagu igal aastal, valib ka sel emadepäeva nädalal kaubanduskeskustes ja -kettides muusikat tuntud ja armastatud Eesti artist. Sel aastal oli meie meeskonna üksmeelne otsus paluda kaastoimetajaks Stig Rästa,“ ütles Artisti muusikapsühholoog Dali Kask ja lisas: „Stigi muusika puudutab nii noorte kui ka küpsemate inimeste südameid ja noore isana kõnetab ta kindlasti ka värskeid isasid. Stigi valitud lugusid saab taustmuusikana kuulda 7.–13. maini nii kaubanduskeskuste, suurte toidukaupluste kui ka ehitusmarketite siseraadiotes.“
Kase sõnul on varem muusikavalikuid koostanud vanemad artistid, kuid sel aastal otsustati teisiti. „Stig Rästa on noor ja vaieldamatult andekas muusik. Tema enda lood on igati sobivad emadepäevaks ja kõlavad ka siseraadios suurepäraselt. Tema kaasamine siseraadiote muusikavaliku koostamisse annab kindlasti olmemuusikasse värskust ja muusikavalikusse nooruslikkust,“ ütles Dali Kask.
Siseraadiotes kõlab nii Stigi enda loomingut kui ka tuntud lugusid armastatud artistidelt üle maailma. „Kuna Stig on oma noorusest hoolimata olnud muusikas väga aktiivne juba 15 aastat, olles tegev üsna mitme muusikalise kollektiivi juures, on ka tema enda lugude ampluaa üpris lai, sisaldades nii ballaade kui ka popmuusika hitte,“ sõnas Kask.
Peale muusikaliste projektide on Stig andnud koos oma emaga välja lasteraamatu „Tõeline muinasjutt“, mille juurde on loonud lastelaulude kogumiku. „Kõik lood sel plaadil olen ma pühendanud oma tütrele,“ ütles Stig, kelle pere ootab nüüd juba teist last.
Vahetult pärast emadepäeva, 14. mail annab Stig kontserdi Paul McCartney lauludega ja suvel tähistab ta oma muusikalise loomingu 15 aastat vabaõhukontsertidega üle Eesti.
Artist ja Stig Rästa soovivad kõigile emadele ja vanaemadele toredat emadepäeva.