Matilde - seikleja Tallinnast
Ma arvan, et muutun veidike Hawaiil elavate inimeste sarnaseks - rohkem rõõmu, rahu, siirust. Kindlasti väärtustan asju elus veidikenegi ümber, näiteks kes ja mis mu elus kõige olulisemad on. Aega hakkan rohkem väärtustama, näiteks võrreldes enda eelmiste suvedega.

Maarja - naerusuu Tõrvast
Ma arvan, et see suvi muudab mind iseseisvamaks, julgemaks, avatumaks. Arvan, et see aitab mul inimesena areneda ning ajendab mind edaspidi üha suuremaid samme elus ette võtma, uuemaid ja huvitavamaid paiku avastama.

Hendrik - lennutudeng Tõrvast
Ma arvan, et see suvi muudab mind ainult paremaks. Õpin, kuidas kiiresti tööd leida ja inimestega paremini suhelda ning kindlasti muutun iseseisvamaks.

Rauno - heasüdamlik maapoiss Tüki külast, Tartumaalt
Arvan et peale suve hakkan ellu palju positiivsemalt suhtuma, teades et kõik on võimalik kui sa selle nimel tööd teed. Ma teaks mida ma elult ootan ja kuidas selle poole püüelda. Samuti muudab see mu iseseisvamaks, tugevamaks ja haritumaks.

Mirjam - päikseline filmitudeng Tallinnast
Ma olen kindel, et suvi muudab mind palju. Kindlasti muutun kõvasti iseseisvamaks ja see kogemus annab mu maailmapildile ja arengule palju juurde. Ma arvan, et iga noor peaks võtma sellest ajast maksimumi, avastades, seikeldes ja reisides nii palju kui võimalik. Ma usun ja ka salamisi loodan, et sealne “Aloha Spirit” ja relaxed elustiil on nakkav, mis ka mulle kohalikkudelt külge jääb.

Kertu - unistajahing Tallinnast
Kindlasti muutun suvega iseseisvamaks, vaatan maailma avatuma ja kogenenuma pilguga, õpin paremini enda eest seisma ja inimestega vabamalt suhtlema ja ehk nakatun ka reisipisikusse. Samuti arvan, et koos elamine nii paljude inimestega muudab mind tolerantsemaks ja õpin rohkem oma keelt hammaste taga hoidma.

Evelin - sportlik aktivist Tartust
Peale aasta aega Austraalias elamist, kui lõpetasin gümnaasiumi, tundsin, et näen maailma teise pilguga. Ma loodan saada uusi kohalikke ja ka eestlastest sõpru, kellega jääda ühendusse peale seda suurt algavat seiklust. Usun, et tulevane suvi aitab kaasa ka iseenda tugevate ja nõrkade külgede avastamisel.

Kren - seltskonnalõvi Viimsist
Ma arvan, et suvi muudab mind palju. Hetkel ei kujuta ma näiteks ette, kuidas jagan elamist 8 inimesega, kuna mul pole kunagi olnud toaskaaslasi. Ilmselt muutun avatumaks, suureneb silmaring, saan elutähtsaid kogemusi, õpin austama töötegemist. Arvan, et suvi õpetab, kuidas tegeleda raskuste ja probleemidega.