VAATA
  lugejate saadetud fotosid sellest, mis toimus Madonna kontserdil!  Kirjuta kommentaaridesse, kuidas kontsert meeldis! Kas jäid rahule või ootasid enamat?

Napis rõivastuses lavale tulnud üliheas vormis staar pani rahva hetkega kaasa elama. Juba paari esimese laulu järel pühendas ta väikese osa varalahkunud Michael Jacksonile. Meestantsija imiteeris tantsusamme, mis omased vaid Jackole. "To the greatest king we have ever seen!" ("Suurimale kuningale, keda me oleme eales kohanud!") hõikas Madonna lõpetuseks.

Järjekorrad enne kontserdi algust olid üüratud. Sissepääs oli palju raskem neil, kes ostsid pileti internetist - nende pääsmete kontrollimine võttis kordi rohkem aega. Inimesed, kes saabusid kontserdipaika kella 18 ajal, ootasid järjekorras 1,5 tundi ja need, kes jõudsid pärale kell 20, said platsile viie minutiga.

VAATA VIDEOST, kuidas kontsert algas:

Saatma jäi Michael Jacksoni lugu "Don't Stop Til You Get Enough". Lisalauluga staar publikut ei kostitanud ning Madonna lahkus Eestist kiiresti. Vaevalt oli viimane laul lõppenud kui Madonna autokolonn politseivilkurite saatel Lauluväljakult lahkuvate inimeste summas teed rajades lennujaama sõitis. Vaata videost!

 Madonna saabus Eestisse pärastlõunal, vaata pildigaleriid saabumisest Tallinna lennujaama  SIIT!

Juba varahommikul kogunesid Lauluväljaku väravate juurde Madonna tõelised fännid, kes ei taha kontserdil ilma jääda võimalusest näha oma iidolit esireast. Kui pääs "warm-up" alasse pidi algama kell 14, siis esimesse ritta ihkavatele fännidele avati väravad kolmveerand tundi hiljem. Vaata videost, kuidas oodati platsile sissepääsemist!

"Ma olen käinud Madonna jälgedes juba 26 aastat," sõnas DelfiTV-le täna hommikul kella kümnest värava ees ootav Diego. Temale ja tema sõpruskonnale on erinevates kohtades kontsertidel käimine suisa elustiiliks. Täna hommikul olid nad ennast varustanud pikaajaliseks asfaldil istumiseks vajalike tarvikutega nagu täispuhutav istmepadi ja vihmakeep. Vaata videost!
Vaata rohkem pilte SIIT!

Kallis lugeja, kui sa käisid Madonna kontserdil ja tegid seal pilte, siis näita neid ka teistele! Saada fotod aadressile press@delfi.ee.