Ravimatu haigus võib 19-aastast Georgiat tabada ootamatult ning jätta ta voodisse nädalateks. "Kui ma kogen haigushoogu, võin ma teadvuseta olla kümme päeva järjest. Mul tekib peas udune tunne ja järgmise asjana olen ma meelemärkuseta," rääkis Green DailyMailile.

Pärast põhjalikke analüüse ja erinevate ravimite katsetamist, diagnoositi tüdrukul Kleine-Levin nime kandev sündroom, mis on harva esinev neuroloogiline unehäire. Haiguse ohvrid kannatavad regulaarsete haigushoogude all - nad magavad vähemalt 12-18 tundi päevas, millest ülejäänud aja veedavad nad unelaadses seisundis.

"Tavaliselt magan ma umbes 10 päeva ja siis tekib mul üheks ööks unetus, sest ma olen liiga palju maganud. Mul võtab umbes kaks nädalat aega, enne kui ma taas järjele saan."

Haigushoogudega kaasnevad lühiajalised sümptomid nagu näiteks ekstreemsed ihad rämpstoidu järele ja tujukus, kuid suurimat mõju avaldab see tema igapäevaelule. "Ma puudun korraga palju koolist, magan maha oma parima sõbra sünnipäeva, ei jõua tööle. See segab kõike."

Georgial on kokku esinenud umbes 35 episoodi, mis on tema elust peaaegu aasta võtnud. Väidetavalt peaks haigus leebuma, kui põdeja 30-aastaseks saab, kuid senimaani ei saa teismeline oma haiguse vastu midagi ette võtta.