HOROSKOOP: Kalad võiks täna vait olla, kuna nende kohutav lobisemishimu võib tuua ootamatuid sekeldusi. Nad peaks hoopis meeles pidama, et igaühega pole mõtet nii intensiivselt suhelda. Aga ülejäänud uurige oma infot SIIT 

ILM: Ilmatargad räägivad, et öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub edela- ja lõunatuul 3-9, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti 12-14 m/s ning sooja on 2..7°C. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub muutliku suunaga tuul 3-7 m/s ja sooja on 13..18°C.

SOODNE: Rimis saab mehise kamaka juustu vaid 1.99 eest juhul kui on ette näidata Rimi kliendikaart! Me tunneme juba homse hommikuse juustusaia ja omleti lõhna!

KONTSERT: F-hoones võtavad pillid kotist välja Tenfold Rabbit, The Blinking Lights ja Elephants from Neptune. Väärt kontsert, odav pilet, hea seltskond. Kes sinna ei lähe, on jumala mage tegelane!

FILM: Kuna Eesti Päevalehe filmisarja hitt on sel nädalavahetusel "Mäeküla piimamees", siis soovitab Publik end harida või vana head kraami meelde tuletada. Eesti Päevalehe ostjalt küsitakse DVD eest vaid 4,99, seega marss poodi väärtuslikke filme ostma!