HOROSKOOP: Kaksikutele on tänased planeediseisud tpomas palju huvitavaid inimesi ja inspireerivaid seiklusi. Hea aeg oluliste muudatuste tegemiseks ning filosoofia uurimiseks. Kõik mitte-Kaksikud tšekkige oma tähtede seisu SIIT

ILM: Öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja võib hoovihma sadada. Hommikul pilvisus tiheneb, saartel hakkab sadama vihma, tuul pöördub lõunakaare 2-8 m/s. Sooja on 6..12°C. Päeval on pilves ja alates saartest sajab vihma. Sadu on kohati tugev. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 13..18, Kirde-Eestis kohati võib tõusta 20°C.

TV: "Ameerika tippmodell", "Selgeltnägijate tuleproov", "C.S.I. Miami", "Meedium", "Saare sosinad", "Oru valitseja"...ühesõnaga, kui sulle seriaalid meeldivad, siis keri omale see KAVA ette ja vali lemmik välja!

ARBUUS: Rimis maksab arbuusikilo kõigest 59 senti. Aeg on oma organismus alkoholist ära puhastada mõne palju vett sisaldada toiduainega - hästi sobib kurk, arbuus, melon, maasikad ja ka otseloomulikult kõik see, mis vanaema aias kasvab! Soovitame silma peal hoida tikripõõsastel, varsti hakkab saama!

KINO: Nostalgia! Artis näitab kõigi kassahittide kiuste jälle "Minu mustikakarva öid" peaosas Norah Jonesiga. Publiku garantii Sulle, et see SEE film on hea! Me ju armastame ilusat muusikat, mustikakooki, jäätis, Jude Law'd ja armastust, eks?