CLAZZ: Kuna palgapäev on veel kaugel, siis kellel ikka on raha, et osta kontserdipiletit. Siinkohal tuleb appi Clazz, kuhu sisseastumise eest ei pea sentigi rahakotist annetama. Muusikat saab seal aga rohkem nii mõnegi euro eest - jazzpianist ja -helilooja Andrus Rannaääre poolt kokkupandud kollektiiv mängib pophitte ja moodsaid klubilugusid jazz-töötluses. Henno Kelp, Ahto Abner ja Martin Matt musitseerivad koos kauni Marvi Vallastega.

KEEFIR: Õige päev on võtta üks tubli lonks keefiri, sest Maksimarketis ja Konsumis saab liitrise paki kõigest kelmika 69 eurosendiga!

PAAVLI KALTSUKAS: Kuna täna on Paavlipäev ja second-hand tarbimine on nii popp, et mine lolliks, siis sea sammud Paavli kaltsukasse, kus on eriti mõnusad asjad väga odava hinnaga. Varu aega ja kannatust! Paavli kaltsukas asub Paavli tänaval Koplis Angerja trammipeatusest veidi vasakule kõmpida!

ILM: Krõbe, krõbe, krõbe külm. Kohati koguni 15 külmakraadi, saartel mahe 3 külmakraadi. Tuult on ka veidi, kuni 8 m/s, sajab veidi lundki. Täpselt loe SIIT

HOROSKOOP: Kuigi magnettormid möllavad, siis kalad sulistavad emotsioonitulva pinna all ja lõikavad kõigest kasu. Edukas päev kõikideks ettevõtmisteks argielus ja karjääris. Võimukandjate leebe suhtumine, preemiate ja autasude saamise võimalus. Teised tähemärgid saavad SIIT lugeda, mis neid ees ootab.