KAPSA MAARJA PÄEV: Täna meelitatakse ligi edu - näiteks tuleb teha kapsa maarja päeval suuri ja laiu pannkooke. Need peaks välja nägema nagu kapsalehed!

Samuti soovitatakse edu ligimeelitamise eesmärgil juua punast jooki. Ja põsele tuleks panna samuti punast.

ILM: Öösel:
Pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, Põhja-Eestis läheb sadu hommikul üle lumeks. Nähtavus halveneb. Puhub läänekaare tuul 3-10 m/s, varahommikul pöördub saartel ja rannikul põhjakaarde 6-12, puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2°C.
Päeval:
Muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund, õhtuks sajud lakkavad. Puhub põhjakaare tuul 5-12, puhanguti 15-20 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

KOKANDUS: ETV näitab hommikul kell 11.15 "Jamie Oliveri 30 minuti road"

Pärast pikka tööpäeva ei ole enamasti kellelgi tahtmist veel mitmeid tunde köögis toitu vaaritada. Aga mida siis teha, kui kõht on tühi ja kodus on ootamas näljased suud?

Legendaarne Inglise telekokk Jamie Oliver õpetab, kuidas valmistada lausa paar-kolm rooga kõigest poole tunniga, üks isuäratavam kui teine. Seekord õpetab Jamie meid suurt veiselihavõileba valmistama.

EESTI FILM:
Kanal 2 näitab Eesti põnevusdraamat.

Äsja vanglast vabanenud rets Madis (Hannes Kaljujärv) plaanib esimese asjana naise võtta. Teekonnal pruudi juurde liitub Madisega tema teismeline õepoeg Hannes. Ehkki esiotsa näib poiss tagakiusatud nohikuna, on temas peidus ka ootamatult ohtlik pool. Nende kahe vastandliku kuju ühine seiklus ähvardab lõppeda katastroofiga.

"Pangarööv" on eetris kell 21.10

HOROSKOOP: Skorpionidel on originaalsete ideede ning loomingulise eneseteostuse aeg. Kasutage tänaseid harmoonilisi planeediseise eneseteostuseks ja kaaslaste aitamiseks. Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.

Nimepäev on Marial, Mariel, Maarjal, Marjal, Marjel, Marjol, Marjul, Marel, Maril, Marikal, Maarikal, Maaril, Manni ja Marilil. Palju õnne!