TALLINNAS: Rock Cafes löövad oma küttesüsteemid särisema Terminaator, HND ja Ketikoerad! Uksed keeratakse lukust lahti kell 21.

TARTUS: Genialistide klubis tehakse lõõtsaga imesid! Kohale on saanitatud Gurzuf, mis on valgevene duo, mis sünteesib oskuslikult nii progerokki, minimalismi kui ka traditsoonilisemat akordionimuusikat, uuendades ja laiendades seeläbi akordioni võimalusi muusikainstrumendina. Lisaks Segaste ja sürreaalsete kaheksakümnendate lõpu ja eesti muusika triumfeeriva allakäigu ajastu üheksakümnendate tõeline pärl Onu Bella ja sensatsiooniline Tartu superbänd Superliustik. Pidu läheb lahti kell 22.

SPETS PIDU: Melomaanid saavad oma muusikalised naudingud kätte EKKMis, kus läheb käima Indie-Disco. Indie slaidi-show taustal astub ketaste taha eesti dj-koorekiht ehk: Tristan Priimägi, Raul Saaremets, Siim Nestor, Erkki Tero, Imre Orro, Penny Lane, Villu Kraan, Veljo TornisT, Lauri Tikerpe ja Hendrik Tammjärv. Toimumise aeg on täpselt 22.00 - 06.00

TV: Meeletult haige paroodiafilm "Suur film" laseb argielust kurnatud ajul nädalavahetuseks välja puhata. Filmis tehakse infantiilset nalja selliste linateoste üle nagu ”Narnia lood”, ”Maod lennukis”, ”Da Vinci kood”, ”Charlie ja šokolaadivabrik”, ”Harry Potter”, ”Kariibi mere piraadid” jt. TV3 kell 21.25.

ILM: Öösel: Vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund,hommikuks sadu lõpeb. Puhub idakaare tuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on -20..-26, hommikuks võib lõunapiiri lähedal langeda -29°C-ni, Saaremaa rannikul paiguti -17°C.
Päeval: Vahelduva pilvisusega ilm. Kerget lund võib sadada saartel ja läänerannikul. Puhub idakaare tuul 3-9, rannikul 12 m/s. Õhutemperatuur on -15..-20°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäär on ergas nagu Clint Eastwood mõnes vesterni revolvriduellis! Kalad suudavad aga mitmes loigus korraga ujuda, imeline. Teised elukad peavad aga vaevaks võtma ja oma tulevikku SIIT vaatama.