ILM: Öösel pilvisus tiheneb, varahommikul hakkab Lääne-Eestis hoovihma sadama, kohati on äikest, puhub lõuna- ja kagutuul 2-6 m/s, sooja on 11..17°C. Päeval on vahelduva pilvisusega, paljudes kohtades sajab hoovihma ja on äikest, sadu on paiguti tugev, puhub lõunakaare tuul 3-8 m/s, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Sooja on 18..23, Ida-Eestis kuni 26°C.

HOROSKOOP: Täna võib Sõnnidel tulla sekeldusi ja möödarääkimisi oma kaaslastega. Võimalik, et neist saadakse hoopis valesti aru ning tehakse rutakaid järeldusi. Aga ülejäänutel läheb ehk paremini, uuri SIIT

MUNAD JA PANN: Maximas müüakse nii mune kui panni imeodavalt. Munad maksavad 89 senti ja pann 4,49! Törts võid juurde maksab umbes 1 eurot, seega alla 6,50 saad endale 10 härjasilma ja vähemalt viissada korda pannkooke küpsetada. Ja tee sellest kindlasti Instagram! (kes ei tea, mis see on, siis Google abistab)

FILMIOOTUS: Vaid üks päev on jäänud kahe fantastilise sündmuseni - kinodesse tuleb uus Ämblikmees ning Kinos Artis algab taas "Minu nädal Marilyniga", kellel veel nägemata!

iKÖÖK: Mari-Leen Albers alias Täpp alias Martini-Mari-Leen ja muud säärased tiitlid on ka kirglik toiduarmastaja ning avab täna Butterfly Lounge'is oma toidupiltide näituse, mille ta on tootnud ainult oma iPhone aplikatsiooni Instagram abil. Tee järgi!

Ning kui veidi ka musta huumorit teha, siis pole öelda muud, kui: