UUS KLUBI: Kevadised pekki saanud tihased oksal siristavad, et Tallinna vanalinnas, aadressil Uus 19 avab enda uksed särav-läikivalt uus ööklubi nimega Subbway.
Üllatuste, tasuta jookide, telelindistuste ja muu esmase avamise virr-varri tipuks on Ans. Anduri live-kontsert! Uksed kell 21.

NBS: Eesti industrial metali esikkamp No-Big-Silence on üle väga pika aja taas Tartu rahvale oma palet näitamas. Seekord seavad nad ennast sisse klubis Rock & Roll Heaven.

MUTANT DISCO: Täna kinos Sõprus toimuva Mutant Disco peaesineja ja aukülaline on üsnagi noor ja väga värske minekuga briti kutt Lukid.
Lisaks sellele, et Lukid on tippnotšš produtsent, on ta ka faking ülikõva DJ! Eklektiline ja ootamatu, aga jällegi väga selge ja julge sisuga.

Kohal ka DJd Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor ja kõik erilise tantsumuusika fännid

TV: Reedese ajuvaba komöödia loorberid lähevad sedakorda filmile "Slammin' Salmon".
Endine raskekaalu poksitšempion Cleon Salmon võlgneb maffiale suure portsu raha. Ta avab Miamis restorani ja kuulutab välja võistluse, milline kelner teenib ühe õhtuga kõige rohkem raha. Võitjale on auhinnaks 10 000 dollarit, aga kaotaja peab taluma tšempioni mõnitusi ja peksu. TV3 kell 22.30.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nii vähest lund, lörtsi kui ka vihma. On jäiteoht. Puhub lõuna- ja edelatuul 2-9 m/s. Õhutemperatuur on -5 Ida-Eestis kuni +1 kraadini saartel.
Päeval: Pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on +1..+5°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP:  Lõvi avastab, et tema väärtused on paigas nagu naksti! Kalaparves teevad aga ideoloogilist laastamistööd anarhistlikud ideed. Teiste elukate käekäik on grafeeritud SIIA.