KINO: Täna saab kinos Sõprus näha filmi "Melanhoolia". Film algab kell 17:30.

"Melanhoolia" on kaunis film maailma lõpust. Justine (Kirsten Dunst) ja Michael (Alexander Skarsgård) tähistavad oma abiellumist imekauni ja rikkaliku pulmapeoga Justine’i õe (Charlotte Gainsbourg) ja õemehe luksuslikus häärberis (Kiefer Sutherland). Samal ajal ligineb Maale planeet Melanhoolia.

TV: Kell 20.05 algab ETVs saade "Mida teie arvate?" Maire Aunastega.

Armastus ei pidavat tunnistama riigipiire, nahavärvi ega sünniaastat. Või siiski? Nähes kaunist noort daami hallipäise härrasmehe käevangus, arvatakse kohe, et ilmselgelt on naine eelkõige raha peal väljas. Ja loomulikult eeldatakse, et ükski suhe, kus mees on oluliselt noorem kui naine, ei jää püsima. Kui suur on liiga suur vanusevahe suhetes? Mida toob kaasa paarisuhe erinevatest põlvkondadest pärit inimeste vahel? Kas nad ikka saavad maailmaasjadest piisavalt palju ühtemoodi aru, et ühist elu jagada? Maire Aunaste külalisteks on Kati Toots, Even Tudeberg, Maaja Kallast, Ivar Raig ja Kai Tarmula. Režissöör Maire Radsin.

SOODNE OST: Gefiluse jogurt maksab Rimis nüüd vaid 0.76 eurosenti. Kui sul on olemas Rimi kaart, siis vaid 0.67 eurosenti!

ILM: Päev on samuti pilves selgimistega ning vihmahoogudega. Õhtu poole jääb alates saartest sajupilvi vähemaks. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti 15, rannikul kuni 19 m/s. Õhtul hakkab tuul nõrgenema. Sooja on 13..16°C.. Ilmast loe lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Ettevaatust Veevalajad! Olete täna tavalisest rohkem mõjutatud oma lähedaste inimeste arvamusest. Teie jaoks hakkab nüüd suurt rolli mängima see, kuidas teisse suhtutakse.Teised lugege oma horoskoopi SIIT!