SIND OTSIDES: Viljandimaa mees Rein on 12 lapse isa. Ise on ta kasvanud üksiklapsena kasuperes. Ta on alati teadnud, et on lastekodust võetud, kuid oli kasuema palve, et Rein enne tema surma oma pärisema otsima ei hakkaks. Kasuema puhkab küll juba kümme aastat maamullas, kuid ka Reinul polnud oma suure pere kõrvalt aega ja ettevõtmist sugulasi otsida. Nüüd, 55-aastasena, on ta otsustanud, et omade otsimiseks on viimane aeg. TV3 kell 20.30.

MAASIKAD: Siin-seal poodides jõuavad lettidele ja kaovad sama kiiresti esimesed Hispaaniast pärit maasikad. Kodumaistega võrrelda ei anna, kuid peatselt saabuva suve maigu mängivad kätte küll. Viimati nähti mainitud marju Selveris ja suhteliselt mõistliku hinnaga ehk karbi eest nõuti pisut enam kui üks liiduraha.

ILM: Öösel: Muutlik pilvisus. Ajuti on sajuhooge nii vihma kui lörtsina. Puhub lääne- ja loodetuul 6-12, rannikul iiliti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on -3..+2°C.
Päeval: Päeval on pilvi rohkem ja sajuhood tihedamad, õhtupoolikul on ida pool valdavalt lörtsisadu. Puhub loodetuul 7-12, iiliti 15, rannikul 18-20 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4 °C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaljukitsele on tiivad kasvanud, kuid rumalat looma ei näi see sugugi rõõmustavat. Kõik, aga eriti kaalud hoidku end kiirlaenude eest ning kalade kassiahastus kõlab hoopis ebaloomuliklult! Teised elukad, piiluge SIIA!