KULTUUR: Klaaspärlimängu avakontsert toob Sinfonietta.

19.-24. juulini toimub Tartus järjekordne muusikafestival Klaaspärlimäng, mis katsetab julgete maailmatasemel projektidega nüüdis- ja klassikalise muusika ristteel. Festivali erilaadsemad ettekanded viivad kokku baroki ja rokkmuusika ning katsetavad bütsantsliku liturgiamuusikaga.

TV: Kell 22.30 algab TV3-s "Beverly Hillsi võmm".

Axel Foley (Eddie Murphy) on Detroiti politseinik, kes oma ülbe suuvärgiga ülemuste seas eriti populaarne pole, kuid see-eest on tema töötulemused seda paremad. Kui üks tema sõber tapetakse, läheb ta omal algatusel Beverly Hillsi, et asja uurida. Kuid ka sealsete ametnike hulgas on ta peagi sama populaarne, kui koduste ülemuste juures. Abi saab ta Beverly Hillsi jaoskonna politseinike, detektiiv Billy Rosewoodi (Judge Reinhold) ja seersant John Taggarti (John Ashton) näol.

KINO: Kultusliku animaseriaali "Family Guy" ("Perepea") looja Seth MacFarlane toob oma kõiki lubatud piire ületava huumorimeele esmakordselt kinolinale, olles korraga nii stsenarist, lavastaja kui ka filmi nimitegelase hääl!

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Mõnel pool võib tekkida udu. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 7..13°C. Päeval: Vahelduva pilvisus. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati võib äikest olla. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, põhjarannikul pärastlõunal puhanguti 13 m/s. Sooja on 16..21°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Vähk, kipute liiga kergesti alla andma ning teete juba väikseimagi ebaõnnestumise puhul järelduse, et oletegi käpardiks loodud. Rohkem eneseusku! Teised lugege enda horoskoopi SIIT!