KINO: Kõik kinosõbrad teavad, et täna esilinastuvad "Eliitkillerid". Solarise kinos on võimalik näha erilist Mayer Sound esilinastust.

Endine briti õhuvägede eriüksuse liige (Jason Statham) peab mängu panema kõik oma oskused, et vabastada tema ootamatult vangistatud mentor (Robert De Niro). Selleks tuleb tal tappa kolm kivikõva palgamõrtsukat ja nende kaval ninamees (Clive Owen).

TV: TV3-s alustab kell 21.00 "Seks ja küla", kus räägitakse eestlastest ja seksist. Hmmm, tundub väga põnev...

KONTSERT: Värskenduskuuri läbi teinud Cabaret Rhizome kutsub kõiki vaatama tutikat etendust "Üksi". Täpsemat infot otsi Cabaret Rhizome'i kodulehelt.

SOODNE OST: Maximas on ühed kõige parema maitsega pelmeenid, kus peal on hiinlanna (Publiku ekspertarvamusel tegelikult jaapanlanna), eriti soodsa hinnaga ning maksavad vaid 99 senti! Kuidas on pelmeenid seotud hiinlaste või jaapanlastega, pole suutnud Publiku ekspertkomisjon veel avastada.

ILM: Täna on peamiselt pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 20-23 m/s. Sooja on 12..15°C. Täpsemalt loe ilmast SIIT!

HOROSKOOP: Kaksikud! Vältige uute ettevõtmiste alustamist ning mitteusaldusväärsete isikutega suhtlemist. Oht saada manipulaatoritest mõjutatud. Hea aeg koduseks tegevuseks. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!