ILM:
Ida-Eestis pilves, Lääne-Eestis pilves selgimistega ilm. Enamus kohtades sajab hoovihma, on võimalik äike ja rahe. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on 5..10°C. Rohkem vaata
.


TELEVISIOON:

TV 3-es jätkub eestimaine sari "Seks ja küla", mis viib vaataja saatejuht Kadri Kõusaare juhtimisel Eesti erinevatesse nurkadesse, et arutada koos kohaliku rahvaga seda, mis toimub pimedas ja teki all… Või siis hoopis keset heledat päeva ja jõe ääres… Või hoopis meie fantaasiates.

"Seks ja küla" on eetris kell 21.00

SOODNE OST: Säästumarketis on "Ühe euro nädal" ja paljud sinu lemmiktooted on vaid ühe euroga. Nii leiad ühe euroga Gurmee suitsusardellid (500 g), Laima Mammas kaneeli ja rosinatega võiküpised (250 g) ja Pergale dražeed (120 g). Puudust ei pea tundma ka sinu kiisu - Kitekat Farmi kalaga kiisueine (400 g) on samuti vaid 1 euroga. 

HOROSKOOP: Tähelepanu vähid! Olge täna ettevaatlik kõikvõimalike salateaduste ja müstiliste teemadega. Võimalikud unehäired või peavalu. Võtke olukorda kaine mõistusega. Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.

Nimepäev on Ebbal, Ebel ja Epul. Palju õnne!