PÖFF: Pühapäevast pole paremat pöffipäeva! Terve vaba päeva võib õnnelik filmiaustaja sisustada väärt linateostega. Esialgne pilk PÖFFi ajakavale näitab, et nii mõnelegi märkimisväärsele linastusele veel kohti jagub!

KONTSERT: Tõnis Mägi ja Kärt Johanson annavad täna talvise kontserdi pealkirjaga “Jah, ma nägin lumevalgust…”. Tegemist on nende esimese ühise kontsertprogrammiga, mis jõuab pea kõikidesse Eestimaa paikadesse. Kontsert sisaldab loomingut, mida on koosveedetud aastate jooksul kogunenud päris palju. Täna on nad kell 19 Türi kultuurimajas.

LAAT: Enne jõululaatasid on loomulikult... kadrilaadad! Täna on näiteks üks Kehras, spordikeskuses. Saadaval käsitöö, eestimaine omatoodang, talukaubad ja muu hea ning laadalik.

TV: Pühapäeva õhtule on vääriline kodumaine filmiklassika "Corrida". Olav Neulandi käe all sündinud üsühholoogiline armastusdraama räägib inimese igatsusest ilu, õnne ja harmoonia järele, mida saab saavutada vaid võltsi ning valet võites. Osades Rein Aren, Rita Raave, Sulev Luik. Kell 21.45.

ILM: Pärast keskööd hakkab saartel vihma sadama ja sadu levib kiiresti mandrile. Edelatuul tugevneb sisemaal kuni 12, saartel ja rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, lääne pool kuni +8 kraadi. Kui tsüklon suundub edasi üle Soome, siis tõusevad tuuleiilid päeval sisemaal 18, rannikul 23-27 m/s. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaalud saavad petta, Ambur on ebastabiilne ning lõvi tutvub enda kehaga. Teiste elukate seiklustest loe SIIT.