ILM:
Pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub lõunatuul 7-12, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 20 m/s, pärastlõunal alates saartest pöördub tuul edelasse ja hakkab nõrgenema. Sooja on 7..12°C.

Rohkem vaata
.

SOODNE OST: Hüper Rimist ja Rimist saad nüüd soodsalt hernesuppi. Salvesti purgisupi kampaaniahind on 1.35 euri. Kampaania periood: 05.10.2011 - 18.10.2011

TELEVISIOON: Homme esitleb "Välisilm" filmi "Lobotoomia". Filmi põhiteemaks on Vene-Gruusia sõda. Kuidas sai võimalikuks, et kõik 145 miljonit Venemaa elanikku läbisid lobotoomia – aju eemaldamise operatsiooni?

Auhindadega pärjatud režissöör Juri Haštšavatski uurib Vene-Gruusia sõja taustal meetodeid ja tehnikaid, mida Vene meedia kasutab oma kodanikele ajupesu tegemiseks. 

"Lobotoomia" ETV-s kell 22.10.

SPORT: Täna kell 14:35 maanduva tšarterlennuga saabub Tallinna Ukraina jalgpallikoondis eesotsas oma läbi aegade edukaima väravaküti, 2004. aastal Euroopa parimaks jalgpalluriks tunnistatud Andri Ševtšenkoga. Homme õhtul kohtub Ukraina meeskond Lillekülas Eestiga. Pääsmed teisipäevaõhtusele kohtumisele on saadaval Piletilevis. Küljetribüüni pilet maksab 12 ja otsatribüüni pääse 8 eurot, sooduspiletid vastavalt 10 ja 8 eurot.

HOROSKOOP: Kaladele ütleb horoskoop: võimalik kokkupuude isikutega, kes salaja teie vastu töötavad. Püüdke säilitada eneseväärikus ja ausus ka siis, kui see tõesti raske tundub olema. Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.

Nimepäev on Karmol, Varmol ja Võsol.