EESTI MUUSIKA PÄEVAD: 19.–24. märtsil 2012 Tallinna kontserdipaikades eesti heliloojate koorekihi värsket loomingut tutvustav festival Eesti Muusika Päevad kestab kuus päeva ning mahutab kavasse kolmteist erilist muusikasündmust. Nende hulgas on uudisteostega kontserdid, kultuuriteemaline arutelufoorum, hilisõhtused kontserdid ja peod, audiovisuaalse kunsti sündmused, muusikateater jne.

Kokku saab Eesti Muusika Päevade ajal kuulata üle 70 helilooja muusikat. Nende hulgas leidub väga tuntud nimesid (nt Erkki-Sven Tüür, Rein Rannap, Ester Mägi, Tõnu Kõrvits) ja uue muusika ringkonnas aina hinnatumad tegijaid (Tatjana Kozlova, Mirjam Tally, Páll Ragnar Pálsson). Ent kuuleb muusikat ka noorema põlvkonna heliloojatelt, tudengitelt ja päris õpilastelt, kes parasjagu leiavad end heliloojana. Uuri lähemalt SIIT.

MODELLID: Tänases saates "Eesti tippmodell" elavad mitmed osalejad üle suure ehmatuse ja ühele tüdrukule määratakse karm karistus. Veelgi suurem shokk tabab modellihakatisi aga siis, kui seekordse väljalangeja selgitamine võtab pöörde, milleks isegi kohtunikud valmis ei olnud. Üha selgemalt joonistuvad välja ka konkurentide omavahelised suhted ja jõujooned... Kanal2 kell 20.35.

KÜHVEL: Kevade saabumist tähistavad paljud eestlased käte mullaseks tegemisega. Targemad asetavad mulla ja käe vahele korraliku kühvli. Fiskarsi aiakühvlit Inspiration müüakse Selveris 4,19 euroraha eest.

ILM: Öösel: Pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, paiguti on udu. Puhub lõunakaare tuul 5-10, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1..+2°C.
Päeval: Pilves, õhtupoolikul tuleb ka selgimisi. Sajab lörtsi ja vihma. Tuul pöördub läände ja loodesse 7-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +1..+4°C. Vaata lähemalt SIIT!

HOROSKOOP: Näita kalale midagi ette ja kala teeb kohe järgi! Jah, kalad õpivad kõike ja välgukiirusel. Neitsid lähevad jälle ülbeks kätte. Ülejäänud elukate sinusoidsed astraallrännakud leiad SIIT.