KONTSERT: Erkki-Sven Tüüri autorikontsert leiab aset 27. septembril kell 19 Rotermanni soolalaos – esinevad Harry Traksmann, Kaido Kelder, Mati Lukk, Hortus Musicus ja Collegium Musicale. Dirigent on Andres Mustonen. Kontsert on tasuta.

Kavas:
Synergie (viiul, tšello, Eesti esiettekanne)
Symbiosis (viiul, kontrabass)
Salve Regina (Hortus, meeskoor)
Psalmoodiad (I, II, III - Hortus, kammerkoor)

Kesklinna arhitektuuri sürreaalsuse seob Erkki-Sven Tüüri muusikaga Austria kunstnik Margit Greinoecker. Uuri lähemalt SIIT.

TV: 19.sajand. Kurikuulus koletistekütt Van Helsing (Hugh Jackman) reisib Transilvaaniasse võitlema krahv Dracula, Huntmehe ja Frankentseini emaga. Jah, käivitub efektidest kubisev "Van Helsing"! TV3-s kell 22.15.

ÕLU: Kas tänapäeval müüakse õlut dumping-hinnaga? Igatahes väärib märkimist, et Säästumarketis maksab täna A. Le Coq Premium 49 eurosenti.

RIIDED: Kui külm krae vahele puhub, siis on aeg moodsad sitsid-satsid kõrvale visata! Eriti, kui sulle meeldib end liigutada ja õues ka mõni tööliigutus ära teha, siis mine vaata Tamrexi poes ringi. Kvaliteetse talvejope eest küsitakse seal vaid 39 liiduraha.

ILM: Üle Eesti liigub madalrõhulohk, mis toob hommikust alates vihma, kohati võimalik äike. Öösel puhub edelatuul, hommikul pöördub alates Lääne-Eestist läände ja loodesse ning tugevneb. Sooja on öösel 8-14, päeval 13-16 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Inimesed ei mõista amburi tujulangust, sellest tekkiva skandaali keskele satub ehmnud veevalaja, kes asjast midagi ei tea. Uuri SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!