NAISTEPÄEV: Jah, nüüd läheb andmiseks! Metsatöll teeb naistele Tartus uut ja vana. Sada minutit ürgselt puhtaid tundeid! Enam romantilisemaks minna ei saa. Kohaks on Rock’n’Roll Heaven ja väravad avanevad kell 21.00.

SÜNNIPÄEV: Rock Cafes toimub täna Eesti roki aasta tähtsündmus- Eesti ainsa rock-raadio Radio Mania 10. sünnipäev ehk rokiraadio esimene tõsiseltvõetav juubel. Samas tehakse Rock Cafes 9.märtsil taas ajalugu, sest juba kaheksandat korda kinnitatakse Rock Cafe seinale Radio Mania eestvedamisel Rock’N’Roll Wall Of Fame’i järjekordne särav täht.

Laval suurepärane valik Radio Mania eetrist tuntud esinejaid : Kosmikud, Friday’s Deal, Shanon, Nevesis, Kurjam, Köömes, Talbot, X-panda, Wyrm Sub Terra ning muidugi ka Radio Mania saatejuhid. Lisaks pakub silmailu Müstika Maagilise Teatri burlesque-show ning kuumad tuletaltsutajad Kelfirius Tuleteatrist. Uksed kell 20.00.

TV: Reedel tuleb streikidest, tööst ja talveväsimusest pudruks lastud ajule süvapuhastus teha. Esimese asjana lase organil pisut naeru-põksuda. Selleks sobib ideaalselt arulage komöödia “Seks-Retk 2”.
Kolm kolledži toakaaslast ühinevad imekaunitest modellidest koosneva bussiseltskonnaga ja nad sõidavad õllejoomisvõistlustele. Mis juhtub teekonnal, kui reisikaaslasteks on bussitäis tapvalt kauneid tüdrukuid? TV3 kell 22.30.

ILM: Öösel: Selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -12..-18, saartel ja kohati rannikul -6..-10°C.
Päeval: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul võib saartel lörtsi sadada. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, pärastlõunal saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..-5, saarte rannikul kuni +1°C. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalad kogunevad parve, et üks vana hea reedene pidu maha panna. Sõnn aga kujutab igasugu asju ette. Loodetavasti mitte punast rätti. Teised elukad leiavad oma nädalavahetuse alguse SIIT.