KONTSERT: On hea meel välja kuulutada ansamblite Loss Paranoias ja Taavi Peterson & Üdi ühis-live Von Krahlis! Säärane plaan jagada ühte lava on bändidel meeles mõlkunud juba novembrist alates.
Nüüd vahetult enne Eesti Laulu finaalkontserdit, kuhu Loss Paranoias looga "Valedetektor" endale koha lunastas, leiab aset tuline rokiõhtu.
Uksed avanevad kell 22.

ROCK LIIGA: Juba täna lähevad Rock Cafes Jägermeister Rock Liiga lavale esimesed kuus kanget ja ööseks on selge, kes on esimesed kolm finalisti! Külalisesinejana kütab laval Soome punt The Souls.

Võistlejad:
1. Number Ö
2. Dramamama
3. No More Fridays
4. Paha Polly
5. Revolver
6. Kruuv

Uksed kell 20.00

ÕLU: Sõlmisid saapapaelad kinni ja oled valmis tühja käpaga külla minema? Pea nüüd kinni kallis inimene. Kui muud pole, siis riputa näpu otsa vähemalt Tuborgi kaheksapakk, mis Rimis vaid 3,90 euroraha maksab.

ILM: Öösel: Pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Mitmel pool on udu ja jäidet. Puhub edela- ja läänetuul 3-10 m/s, saartel ja läänerannikul pöördub tuul loodesse 8-13, puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on -1..+2°C.
Päeval: Lääne-Eestis sadu lakkab ja ilm selgineb. Ida-Eestis on pilves ilm, sajab peamiselt lörtsi. Puhub loodetuul 7-12, puhanguti 16, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 20-25 m/s. Õhutemperatuur on 0..+2°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lodev ja heatujuline lõvi on nagu rusikas silmaaugus, sest täna on siiski reede! Kalad kipuvad aga esinema, mis samuti sugugi halb ole. Ülejäänud kosmosekadetid saavad oma nädalavahetuse algatuse kätte SIIT.