TELEVIISOR: vahendab TV3 abil kell 20 "Stiilipäevikut", edasi jätkub õhtu "Kättemaksukontrois", et vaadata seejärel, kuidas läheb "Selgeltnägijate tuleproovi" finalistidel eraelus. Kogu põnevus kulmineerub, kui Mihkel Raud kell 22.35 oma "Kolmeraudse" laeb.

KULTUUR: Estonia kontserdisaalis pakutakse kell 15.00 lõunamuusikaks Raimond Valgret!

KINO: Kui eile lotoga ei võitnud, ootab sind Artises "Jackpot"!

Filmi tegevus toimub Norra ja Rootsi vahelisel metsikul piirialal, kus elavad Oscar, Thor, Billy ja Tresco – kriminaalse minevikuga õlised sõbrad. Pikad tööpaevad tehiskuusevabrikus on uskumatult nüristavad ja kamraadid otsivad tröösti hasartmängudest. Seni on õnnejumalanna neile ainult paljast tagumikku näidanud, kuni ühel päeval lajatab ligi kahe miljoni Norra krooni suurune peavõit. Summa ei taha mitte kuidagi meeste vahel jaguda ja põhjamaine veri loob korralikult vemmeldama.

"Jackpot" on süsimust kriminaalkomöödia, verine lugu reetmisest, mõrvadest ja ühest suurest loteriivõidust.

ILM: Neljapäeval koondub kõrgrõhuala põhiliselt Venemaale, kuid servapidi ulatub veel Balti riikide idapiiri. Üle Skandinaavia kulgeb vihmapilvedest ümbritsetud madalrõhuvöönd. Sajupilvede servast võib kergeid vihmahooge ka üle mere Eesti lääneserva jõuda. Lõunakaare tuul tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel 5..10°C, päeval 14..21°C, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi enam olla.

HOROSKOOP: Kaaludel on soovitatav lahendada oma probleemid ükshaaval, mitte nii palju kaaluda, sest kui hakkate paaniliselt kõigele korraga lahendust otsima, võite sattuda suuremasse ummikseisu. Mida toovad tähed täna teistele märkidele näed horoskoobist.

ÜLLATUS: Tee kallimale ootamatu üllatus ja osta talle Säästumarketist kobarnelke vaid 1,79 eest!