KULTUUR: Von Krahlis mängitakse etendust "Kaks Tilli ja Apelsin". Piletid maksavad 6-9 eurot. Etendus algab kell 19.00.

Teatri uus algatus, kus samaaegselt lavastustega pealaval tehakse laboratoorseid katseid tagatoas, kus taltsutamata idee kohtub ulja sooritusega ja välja kukub etendus, happening, performance, keskustelu, pidu või kõik korraga.

"Kaks Tilli ja Apelsin" on Von Krahli Külgkorvi pilootlavastus.

MESS: Tartu Näitustekeskuses toimub Maamess 2012. Pilet maksab 3-10 eurot.

Juba 20. korda toimuv mess pakub taas head võimalust enda näitamiseks ja tutvustamiseks. Tegemist ei ole siiski ainult põllumeeste üritusega - järjest enam leiavad Maamessile tee linnainimesed, kellel huvi aianduse, toidutegemise ja põllumajanduse köögipoole vastu.

Maamessil 2012 saab külastada rahvusvahelist põllumajandusnäitust, puidutöötlemis- ja metsandusnäitust, toidumessi ja aiandusnäitust.

TV: "Köögikupjas" selgub, kas Galeriid õnnestub päästa või mitte. Kanal 2-s kell 20.00

Köögikubjas Juha Rantanen on appi kutsutud kohvik-bistroosse Galerii, mille omanik kurdab klientide vähesuse üle. Juha võtab käsile Galerii juhataja Heli. Vaatame, kas kokkadele uute maitsete tutvustamisest ja menüü uuendamisest on abi ning kuidas see klientidele mõjub?

FILM: "Peeglike, peeglike" on uusversioon vanast muinasjutust. Alates tänasest kinodes!

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Läänekaare tuul pöördub idakaarde 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0..-4, saarte rannikul kuni +2°C. Päeval: Vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 4-10, pealelõunal rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 7..13, rannikul kohati 5°C. Täpsema prognoosi leiab Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Kaalud, Täna on soodustatud kõikvõimalik intellektuaalne tegevus. Otsige suhteid, mis teid tõeliselt edasi viivad ja hingele rahu pakuvad. Tõstke elukvaliteeti. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!