LAAT: Koos kevadega saabuvad eestlaste tunnustamata Nokiad ehk laadad! Ühe esimese pääsukesena avab täna oma väravad Kadrina Kevadlaat, mis asub kohe Kadrina rahvamaja ees. Leida võib head ja paremat ehk talukaupa, aiakaupa ja talvel valmis nikerdatud käsitööd. Hinnadki on kevadel veel täis puhumata...

ROCK RAMP: Juba täna toimub Krahlis äsja esinejad välja kuulutanud festivali Rock Ramp 2012 soojenduskontsert!
Lavale astuvad HND, Number Ö, Burn Still ja Necro Strike, kes esitleb ka oma uut plaati "Narkomaat". Uksed kell 21.

TV: No miks mitte vana head sarja "Õnne 13" vaadata? Mida lähemale jõuab juubel, seda ärevamaks ja heitlikumaks muutub Alma. Sedapuhku püüab teda tasakaalus hoida Mare.
Uku Palm lõunatab seekord hotellibaaris ja on valmis isegi oma taldriku puhtaks pesema, nagu ta Arega lõmpsib. Kui Are märkab aknast, et läheneb Evelin, palub ta Ukut teha nägu, nagu polekski see niisama heade naabrite suhe, vaid ehk midagi enamat...
Tallinnas avastab kodunt läbi astunud Georg oma ema taas vanades asjades sorimas… või pakkimas? ETV kell 20.30.

MAASIKAD: Kevadisi vitamiine võid juba turult otsima minna! Enne maasikate ostmist proovi kindlasti maitsta, mõned on päris magusad. Üle 7 euro kilost ära maksma kipu. Tingi!

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 1-6 m/s Õhutemperatuur on 0..-6°C.
Päeval: Hommikul pilvisus tiheneb, vähene sadu peamiselt lörtsina algab Põhja-Eestist. Päeval sadu intensiivistub, sajab nii lörtsi kui vihma. Sajuhulk võib suurem olla Virumaal. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, pärastlõunal rannikul kuni 12 m/s . Õhutemperatuur on +1..+7°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lõvi kipub seesmiste impulsside tõttu tuigerdama ja pikali kukkuma. Lõbus reede? Neitsi hakkab taas midagi ette kujutama. Teised elukad, oma tuleviku leiate SIIT!