ILM:
Kui lahkud kodust, võta ühes vihmavari või keep, sest tulemas on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib äikest olla. Tuul pöördub itta ja kirdesse 2-6, saartel kuni 9 m/s. Sooja on 20..26°C. Lähemalt vaata
.

FESTIVAL: Täna algab Viljandis 15. juubelit tähistav rokifestival Rock Ramp. Teiste seas astuvad üles Kosmikud, Lenna, Tharaphita, Taak, Giuseppe Perverdi Big Band ja Talbot. Kolmepäevasest festivalist kaks toimuvad Viljandi Lossimägedes, kolmel õhtul võib bände nautida festivali ööklubides vanas lennukitehases Tehas ja klubis Puhas Kuld. Kokku esineb kolmel päeval 30 erinevaid rokistiile harrastavat Eesti bändi.

PIDU PEALINNAS: Kui oled Tallinnast või plaanid pealinna tulla, kiika Toompeale Toidu- ja Veini Pidustustele. Need toimuvad Toompea vaateplatvormil Kohtu 12 ja Luscher & Matieseni terrassil. Erinevad kauplejad on kohal juba hommikul kella üheksast kuni õhtul kella üheteistkümneni.

Tasuta kontserdi annab samas paigas tuntud Soome muusikastaar J. Karjalainen koosseisuga ”Polkabilly Rebels”. Loe rohkem SIIT.

TV: ETV-s algab kell 22.00 uus draamasari "Abielus, vallalised ja teised". Kuna oma silm on kuningas, siis vaata telekava ikka igaks juhuks ise üle. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Näiteks Kaksikud peavad täna erilist tähelepanu oma tervisele pöörama. Amburitel soovitatakse aga saada üle oma ebavajalikest kiindumustest ja minna eluga edasi. Horoskoobi leiad SIIT.

SOOVITUS: Kui su kolleeg lobiseb liiga valjult või vajad lihtsalt lõõgastust, pane kõrvaklapid pähe ja kuula Mozarti klaverikontserti nr.15. Kui plaati pole käepärast, kuula seda (maius)pala SIIT

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!