Intervjuust selgus, et kutil on konto tõttu kaelas palju paksu pahandust — perekond ütles temast lahti, tüdruksõber jättis maha, bänd löödi tuuri pealt minema ja postkast on tapmisähvardustest umbes. Kuid ta ei plaani sellegipoolest piltide postitamist lõpetada.

“Võib-olla ei saanud ma lapsena piisavalt palju tähelepanu. Ja kui inimesed minust rohkem hooliks, ei peaks ma selliste asjadega tegelema,” selgitab ta ja lisab, et ta päris kindlasti ei ole piltidel olevatele loomadele oma käega otsa peale teinud. “Ma tahan lihtsalt, et inimestel läheks süda pahaks. Alustasin väikestest loomadest ja liigun ühe suuremate poole, see on midagi, mida näiteks mõni sarimõrvar teeks. Ma ei tea, kas see tundub kellelegi loogiline…Ma saan väga palju tapmisähvardusi, inimesed soovivad mu surma.”

“Mul oli kunagi Instagrami kontol umbes 1000 sõpra ja mulle tundus, et see keskkond oli lihtsalt selleks, et inimesed saaksid iseendaga uhkeldada. Tüdinesin sellest ja otsustasin midagi muuta. Ma saan väga palju vastukaja ning teen huvitavamatest kommentaaridest endale mälestuseks screenshotte,” kirjeldab ta. Ainus loom, kelle pildi postitamise pärast ta ennast natuke pahasti tunneb, oli üks surnud kassipoeg.

“Mu perekond saab minust aru, kuid nad on veendunud, et see tegevus hävitab mu elu täielikult. Mu ema mõistab, et ma teen nalja, aga mu tüdruksõber vihkab mind tõeliselt. Ta on loomaarmastaja ja ei saa mu eesmärgist absoluutselt aru,” pihib noormees, kes enda sõnul püüab lihtsalt kehastada enda loodud karakterit. “Minu jaoks on naljakas ja atraktiivne idee, et oleks olemas üks nii loll psühhopaat, kes käitub nii nagu mina. Mõtle, äkki aasta pärast selgub, et ma tapsingi kõik need loomad. Siis jääte kõik lolliks!”

Noormees püüab enda kinnitusel teha iga päev vähemalt ühe postituse, kuid see olevat keeruline, sest häid pilte netist lihtsalt ei leia. “Mul on väga spetsiifiline maitse. Iga pilt ei sobi, mulle meeldivad sellised, kus vigastusi praktiliselt näha pole. Esiteks seetõttu, et muidu võetaks need kohe Instagramist maha ja teiseks, las inimesed nuputavad, mis selle loomaga juhtuda võis,” selgitab ta. “Lisaks peab pilt olema tehtud suunaga ülevalt alla.”