Aasta tagasi liikus ringi kõlakas, et Eestit väisab kurikuulus seksiturist Roosh V, skandaalsete reisijuhtide "Bang Iceland", "Bang Poland", "Don't Bang Denmark" jpt palju pahameelt ent ilmselt ka paljudele rõõmu valmistanud raamatute autor. Nüüd on teada, et mees siin tõepoolest lõbutsemas ja oma uueks üllitiseks inspiratsiooni ammutamas käis.

33-aastane ameeriklane Roosh V on oma hinnatud nõuannetega rajamas midagi seksituristi Lonely Planet'i laadset, olles nüüd ette võtnud Ida-Euroopa riigid. Peale Eesti on "linade vahele" tõmmatud ka Läti ja Leedu.

Augusti lõpus välja antud "Bang Estonia" on bukletimahtu reisijuht, mis õpetab, kuidas Eesti naistele edukalt külge lüüa ja üheöösuhteid leida. Sisuliselt on raamatu peamiseks eesmärgiks juhatada selle lugeja "sihile" ilma et tal tuleks naiskompanjonile seltskonna eest maksta. 

Raamat lubab täpset ja detailset kirjeldust Eesti naiste keha, iseloomu ja hoiakute kohta ning õpetab neid lantima päeval ja öösel, päriselt ja internetis, koos logistiliste juhendite ning strateegiliste nõuannetega levinumatest takistustest üle saamiseks. Ülevaate saab ka Tallinna ja Tartu kuumematest paikadest, kus paremini peaks näkkama. Boonusena on autor kaante vahele talletanud ka kaks isiklikku kogemust Eesti naistega.

Mehe kirjanduse ja seiklustega saab tutvuda aadressil www.rooshv.com

Vaata videost, milles seisneb Roosh V Kogemuse põhjal peamine erinevus Ameerika ja Euroopa naistele külge löömises.